Brutaria Ghirbom

Paine de casa facuta cu suflet, din faina de casa, in cuptor cu lemne

Cos cumparaturi

 x 

Coş gol

Magazinele noastre

 • Alba Iulia, Bd. Revolutiei, peste drum de Liceul Militar
 • Sebes, Str. Lucian Blaga, nr. 84 la parter, statia Belvedere

Magazine partenere

 • ALCO-BAD M.M. SRL
 • MAGAZIN ALIMENTAR, zona Dedeman
 • MARKET EURO GRUP
 • MAGAZIN ALIMENTAR CU BUNĂTĂȚI
 • MAGAZIN ALIMENTAR, în Ampoi
 • MAGAZINUL TRANSSAT
 • BEST LAE, zona Fortuna
 • TIMY, magazinul din zona Gării

 

Termeni și condiții

www.brutariaghirbom.ro este un site aflat sub administrarea societatii comerciale SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL. Plasarea unei comenzi pe sit-ul nostru reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea prezenta.

Informatiile furnizate catre SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. 

Preturile sunt actualizate si includ TVA. Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora. Produsele de pe www.brutariaghirbom.ro sunt pe stoc, iar cele care nu sunt pe stoc vor fi framantate si coapte in momentul efectuarii unei comenzi, iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala sau bon fiscal. SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. 

SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL este identificata prin urmatoarele date: email: 

 • Cod unic de inregistrare : 33829634 si inregistrata la Registrul Comertului ALBA sub nr . J1/690/21.11.2014, Sediu: Loc. Ghirbom, str Principala nr.326, jud. Alba, telefon 0786376830 

CUM COMANZI 

Procesul de comanda este compus din urmatorii pasi: selecteaza produsul dorit si apasa pe butonul “Adauga in cos”. Daca vreti mai multe produse apasati butonul ”Continua cumparaturile”. Dupa ce ati selectat toate produsele dorite, apasati butonul ”Arata cosul”. Odata ajunsi pe pagina ”Cosul de cumparaturi” apasati butonul ”Adaugare/Editare adresa de facturare” si completati campurile cu datele solicitate.Daca adresa de livrare nu coincide cu cea de facturare atunci apsati butonul ”Adaugare/Editare adresa de livrare” si completati si datele solicitate acolo. Apoi va rugam sa selectati una dintre metodele de livrare ”Ridic produsele din magazin” sau ”Livrare la domiciliu”. In campul ”Note si informatii suplimentare”, alegeti magazinul din lista din stanga si precizati la care dintre acestea si la ce data sa va fie livrate produsele. Finalizati comanda apasand butonul ”Confirma comanda”.

LIVRARE SI PLATA

Livrarea produselor SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL se va face la magazinele proprii din Alba Iulia si Sebes si la magazinele partenere a caror lista o gasiti in sectiunea ”Magazine”. Puteti alege ca produsele sa va fie livrate la oricare dintre acele magazine sau puteti alege magazinul cel mai apropiat de domiciliu dumneavostra. Pentru comenzi mai mari de 50 de lei livrarea se poate face direct acasa. Plata produselor se poate face doar in momentul ridicarii comenzii din punctele de desfacere sau la livrarea la domiciliu.

DREPTURI DE AUTOR 

Continutul site-ului www.brutariaghirbom.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email – apartine SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL si tertilor sai (furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala. 

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare. SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca www.brutariaghirbom.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office[at]brutariaghirbom.ro. 

POLITICA DE RETURNARE 

Politica de returnare Avand in vedere natura produselor comercializate pe www.brutariaghirbom.ro, produsele nu pot fi returnate, dispozitiile OUG 34/2014 – art. 9-15 nefiind aplicabile conform art. 16. Totusi, reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre: SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL.: sunand la numarul de telefon afisat pe pagina de contact sau scriindu-ne la adresa SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL Loc. Ghirbom, str Principala nr.326, jud. Alba, sau pe email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE 

SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. 

SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL poate partaja datele personale cu terti (firmele de curierat, procesatorul de plati online, importatorul/distribuitorul produselor comandate de dvs) in vederea furnizarii serviciilor la standarde cat mai inalte. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. 

Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL Loc. Ghirbom, str Principala nr.326, jud. Alba, sau pe email la adresa office[at]brutariaghirbom.ro De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. 

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia SC Atelier Brutarie Ghirbom SRL, este periodic analizata in privinta securitatii. 

                                            

     ”O întreprindere socială
        sprijinită de NESsT”

 

Copyright © 2011-2012. All Rights Reserved.